СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА СПЕЦИАЛНИ ХОРА

Пеликан

Ресторант “Бургас”  Ви дава възможност в изискан уют да се насладите на ароматни кулинарни изкушения, презентирани на красив бюфет. Тук ще намерите богато разнообразие от качествени ястия, достойни и за най-претенциозния вкус. В ресторанта са разположени секции с различни блюда, приготвяни на място пред гостите, множество специалитети от местната и интернационалната кухня  и допълнителни зони с нискокалорични и диетични храни. В допълнение към това са елегантната атмосфера и листата с отбрани напитки, предлагани специално за Вас на Бар ресторанта, който работи по време на храненията.

 


На разположение на гостите на хотела са 200 места в прохладен, светъл и изтънчен салон и 240 места на тераса, символ на лукса, спокойствието и уюта.


Работно време:
Закуска                  07.00 - 11.00ч.
Обяд                      12.30 - 14.30ч.
Вечеря                  19.00 - 21.30ч.Лоби барът на хотел “Пеликан”

е изискан и приятен. В него гостите на хотела могат да се насладят на чаша ароматно кафе или просто да се отпуснат и отдъхнат през топлите летни дни, като меката светлина е допълнителен щрих към чудесната обстановка. Това е правилното място за едно хубаво кафе през деня, за едно или повече питиета вечер, мястото където можете да слушате хубава музика. Тук се предлага голямо разнообразие от алкохолни, безалкохолни и топли напитки, както и различни видове коктейли.
На разположение на гостите са 120 места.


Работно време:
09.00 - 00.00ч.


Бар басейн “Пеликан”

Седнете и си отдъхнете или поговорете с Вашите приятели на по чаша горещо, прясно смляно ароматно кафе. Луксозната атмосфера, която Ви обгръща със спокойствие и хармония е допълнена от любезното отношение на нашия персонал.
Коктейли с изпитан, отличен вкус и панорамна гледка. Ако си мислите, че Ви липсва само басейн, за да бъде пълна насладата, грешите, защото до бара Ви очаква обляния в слънчева светлина просторен басейн, удобни мебели и очарователни бармани, готови във всеки момент да вдигнат градуса на Вашето настроение.
Бар басейнът разполага със 150 седящи места и Сандвич корнер от 11.30 до 18.00 часа.
От 16.00 до 17.00ч.  за любителите на следобедното кафе или чай  ще предложим  разнообразни сладки  и соленки.  

Работно време:
09.00 - 00.00ч.

С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...