Посредством този уеб сайт, ние от фирма „Дюни“ АД предоставяме онлайн платформа, чрез която рекламираме своите услуги и чрез която посетителите на сайта могат да извършват резервации или да получат информация за хотела и предлаганите услуги.

На първо място, ние използваме Вашата лична информация, за направата на резервация.

Личните данни се събират, само ако ги предоставяте доброволно, например когато правите резервация или извършвате запитване.

Когато въвеждате лични или служебни данни (електронни адреси, имена, адреси), разкриването на данните се извършва напълно доброволно. Въвеждайки данните, Вие давате съгласие за събирането, обработката и използването им с цел установяване на контакт. Събиране, обработка и използване за каквито и да е други цели не се извършва. Това съгласие може да бъде отменено по всяко време.

„ДЮНИ“ АД в качеството си на собственик на www.duni.bg може да изиска от Вас предоставянето на данни от кредитната или дебитната Ви карта, ако изберете начин на плащане чрез карта (включително тип, номер, CVC код, валидност, име на картодържателя). Тези данни се предоставят доброволно и могат да бъдат използвани единствено за заплащане на резервацията. Плащания към дружеството могат да се извършват и с банков превод. По този начин ние нямаме никакъв достъп до Вашите финансови данни.

„ДЮНИ“ АД и www.duni.bg прилагат цялостни технически и организационни мерки за защита на предоставените данни срещу случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожение и достъп от неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност се подобряват непрекъснато, в крак с технологичното развитие.

С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...