1. На какво разстояние е плажът от хотел Пеликан, хотел Белвил и Холидей Вилидж? - Разстоянието от плажа до хотел Пеликан, хотел Белвил и до най-близката къща/вила на Холидей Вилидж е 250м., а на най - отдалечената е 600 м. По пътя за плажа има два подлеза, които дават възможност за преминаване и с детска количка.

2. Ако съм отседнал в Пеликан или Холидей Вилидж, трябва ли да извървя целия път обратно до хотела за да обядвам? - Хотел Пеликан, хотел Белвил, Холидей Вилидж и хотел Марина Бийч, всички те имат общодостъпни помещения, което значи, че гостите от тези хотели могат да се хранят в ресторант Марина Бийч, който е и най-близък до плажа. Също на плажа се намира и Снек-бара, който се посещава от всички гости на комплекса.

3. Кой хотел в Дюни Роял Резорт е най-подходящ за деца? - Дюни Роял Резорт като цяло е най-подходящият комплекс/курортно селище за семейна почивка на южното Черноморие. Ако трябва да избирате от четирите части на комплекса, с най-добри условия за семейства с деца разполага Холидей Вилидж.Големите зелени площи, пешеходни алеи, едноетажни и двуетажни вили/къщи/ с огромни тераси под сянката на борова гора, всичко това го прави отличен за една спокойна семейна почивка.

4. Разполага ли комплекса със съоръжения и услуги за инвалиди и хора с увреждания? - Поради факта, че е разположен  върху хълмист терен и отдалечеността на обектите, Дюни Роял Резорт не би могъл да се смята за подходящ курорт за инвалиди и хора с увреждания.

5. Ако пристигна с кола, има ли възможност за ползване на паркинг? - На разположение са пет паркинга за гостите на комплекса.

6. Възможно ли е да се резервира двойна стая със спалня? - Всички хотели в комплекса разполагат с определен брой двойни стаи със спални. Дали има възможност за запазване на такава стая зависи от наличността и заетостта на хотела към момента на вашето пристигане. Желателно е да го отбележите в момента на вашата резервация.

7. Възможно ли е запазването на стая с изглед към морето? - Със стаи с изглед към морето разполагат всички хотели на комплекса. Някои от стаите на Марина Роял Палас и хотел Марина Бийч имат директен и пълен изглед към морето, докато тези в Пеликан, Белвил и Холидей Вилидж са с ограничен и далечен. Такава възможност е обект на локална такса и зависи от наличността и и заетостта към момента на вашето пътуване.

8. Кога е часът на освобождаване на стаята? - Стаята се освобождава до 11:30 ч. При възможност на хотела, за гости с по-късни полети и тези които желаят да задържат стаите си за по-дълго и/или да останат след 11:30 в комплекса - услугата се заплаща.

9. Ако съм гост/отседнал на Дюни Роял Резорт, мога ли да поканя приятели и роднини на посещение през деня? Дюни Роял Резорт е All-Inclusive курорт и срещу заплащане на дневен престой, посетителите могат да ползват всички услуги и съоръжения на комплекса освен стаите.

 

С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...